Aviator óra AVW6975G354
Aviator óra AVW6975G354
18 000 Ft

Aviator óra AVW6975G354

Aviator óra AVW6975G354
Aviator óra AVW6975G354
Aviator óra AVW6975G354
Aviator óra AVW6975G354
Az Aviator Férfi karóra egy tökéletes választás a stílusos és modern férfiak számára. A World Time F-sorozatba tartozó AVW6975G354 karóra kivételes minőséget és eleganciát kínál a viselőjének. A karóra megbízható kvarc működéssel rendelkezik, így mindig pontos időt mutat.

Az ezüst és fekete színek harmonikus kombinációja teszi ezt a karórát különlegessé. Az ezüst színű tok csillogással bír, amely fokozza a karóra eleganciáját. A fekete bőr szíj kényelmes viseletet biztosít, és az összhatást még tovább növeli.

Az Aviator Férfi karóra a World Time funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi az idő kijelzését különböző időzónákban. Ez különösen hasznos a világjárók, üzletemberek vagy utazók számára, akiknek fontos, hogy mindig pontosan tartsák az időt a világ bármely részén.

Az AVW6975G354 karóra letisztult és modern kialakítása kiemeli a viselője egyedi stílusát és jó ízlését. A nagy, könnyen olvasható számlap és a fényes kezek segítségével könnyen leolvasható az idő akár rohanó hétköznapok során is.

Az Aviator Férfi karóra tökéletes kiegészítő minden alkalomra. Legyen szó egy elegáns eseményről, szabadidős tevékenységről vagy akár a mindennapi munkavégzésről, ez a karóra mindig stílusos és divatos kiegészítő lesz.

Összességében az Aviator Férfi karóra, World Time F-sorozat, AVW6975G354 egy kiváló minőségű és elegáns karóra, amely különleges kiegészítővé teszi a viselőjét. A megbízható működés, az elegáns dizájn és a praktikus World Time funkció a karóra kiemelkedő tulajdonságai, amelyek garantálják, hogy ez a karóra soha nem fogja elhagyni a csuklóját.
Raktáron   (1 db)
18 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 450 Ft
Részletek
Szerkezet típusa Kvarc
Stílus Elegáns
Mechanizmus eredete Japán
Zárószerkezet Csatos
Kijelző típusa Analóg
Dizájn Lünettás
Gyűjtemény F-sorozatú Aviator
Funkciók Óra
Perc
Másodperc
Dátum
Több időzóna
Vízálló 3 ATM
Súly 59 g
Csomagolás A termék logóval ellátott csomagolásban érkezik, a gyémánt eredetiségét igazoló tanúsítvánnyal.
Részletek Kerülje az ütést, a karcolódást, az alkohollal, a parfümökkel, az acetonnal, a tisztítószerekkel és a koptató felületekkel való érintkezést.
MUTATÓ

Üveg anyaga Ásványi kristály
Számlap színe Fekete
Mutató színe Fehér
Óraszámlap típusa Pontok
TOK

Tok alakja Kerek
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Ezüstszín
Tok Átmérő 45 mm
Tok vastagsága 12 mm
SZÍJ / KARKÖTŐ

Típus Szíj
Szíj/Karkötő anyaga Bőr
Szíj/karperec színe Fekete
Szíj/Karkötő Szélesség 22 mm
Szíj/Karkötő hossza 220 mm
Szíj / Karkötő fénye Matt
Adatok
Cikkszám
20234538