Összehúzós Drágakő Karkötők

Gyönyörű drágakövek és színes, összehúzható zsinórok - ezek a karkötők kiválóan kiegészítik öltözékét. Kettő variáció van kínálatunkban. Minden karkötő 925 ezüst vagy 18 karátos arany biztonsági csattal van díszítve, mely segítségével állítható a méretük.

3termék 13
Az 18K aranyozott drágakő karkötő egy lenyűgöző és elegáns kiegészítő, amely elkápráztatja a viselőjét. Ez a karkötő kivételes minőségű anyagokból készült, mint például az 18 karátos aranyozott fém és a lávakövekből álló chakra gyöngyök. Ezek a drágakövek nemcsak lenyűgözőek, hanem a spirituális energiákat és a harmóniát is képviselik.

A lávakő chakra egy olyan kövekből álló sor, amelyek a hét chakra energiaközpontját képviselik. Ez a karkötő teh...
Raktáron (1 db)
3 240 Ft
Az 925 Ezüstözött Drágakő Karkötő – Ametiszt tökéletes választás a stílusra és eleganciára vágyó hölgyek számára. Ez a lenyűgöző megjelenésű karkötő magas minőségű anyagok felhasználásával készült, hogy hosszú éveken át tartó használatot biztosítson.

Ez a káprázatos karkötő 925-ös ezüsttel bevont, amelynek köszönhetően az ékszer fénylik és ragyog, mint egy valódi drágakő. Az Ametiszt, ami a karkötő középpontjában helyezkedik el, olyan misztikus és impo...
Nincs raktáron
3 240 Ft
Nincs raktáron
Az 925 Ezüstözött Drágakő Karkötő - Fehér Howlit a divatos megjelenés és az elegancia tökéletes kombinációját nyújtja. Ez az egyedi káprázatos karkötő elkápráztatja a szemet és bájával vonzza a figyelmet. A főbb jellemzője, hogy ezüstözött, ennek köszönhetően még inkább kiemeli a karkötő vonzerejét.

A karkötő fonákját tekintve egy stabil és tartós 925 ezüstözött alapanyagból készül, amely nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a hosszú élettartamra. Ez a kiv...
Raktáron (1 db)
3 870 Ft