Tri Hita Karana Karkötők

Tri Hita Karana Karkötők

1termék 11
A Tri Hita Karana Karkötő egy olyan különleges ékszer, amely az "egyensúly" elvét hordozza magában. Ez a karkötő Bali, Indonézia kulturális hagyományaira épül, amelyekben az emberi lélek harmóniája és a harmónia az emberek és a világ között rendkívül fontos szerepet játszanak.

Ez a kézzel készített karkötő egy letisztult, egyszerű megjelenéssel rendelkezik, és az anyagai között a legmagasabb minőségű kőzetek és természetes anyagok találhatók. Az egyik legfontosabb el...
Raktáron (1 db)
4 950 Ft

Egyedülálló Tri Hita Karana Karkötők gyönyörű gyöngyökkel és nagyszerű dizájnnal. Élénk színeik szemet gyönyörködtetőek. Karkötőink a hagyományos életfilozófiára utalnak – a Tri Hita Karanára, amely népszerű az indonéziai Bali szigetén. A Tri Hita Katana az egyensúlyról szól. Tri=három, hita=boldogság, karana=elemek. Az elemek így foglalhatók össze: Isten-Emberek-Természet. A három közötti egyensúly megtalálása boldogsághoz és jóléthez vezet. Ez az ékszer segít vásárlóinak megtalálni az egyensúlyt és a boldogságot. Tökéletes ajándék.