EZÜST nyakláncok

Az ezüst nyakláncok egyike a legnépszerűbb és legkifinomultabb ékszertípusoknak, amelyek a divat és a stílus kiegészítői. Az ezüst nyakláncok az idők során számos kultúrában és korszakban fontos szerepet játszottak, amelyek segítségével az emberek kifejezhetik az egyéniségüket, státuszukat vagy akár hitüket. Az ezüst nyakláncok egyedülálló vonzerővel rendelkeznek, mivel hordozójuknak eleganciát és exkluzivitást kölcsönöznek. A különböző méretek, stílusok és minták széles választékával kaphatók, így mindenki megtalálhatja a saját egyediségét kiemelő darabot. Egy egyszerű, finoman kidolgozott ezüst nyaklánc tökéletes választás mindennapi viselet vagy munkahelyi szett kiegészítéseként, míg egy díszesebb, ékkövekkel díszített darab esti alkalmakra vagy ünnepi eseményekre is megfelelő választás lehet. Az ezüst nyakláncokat kiváló minőségű anyagokból készítik, amelyek megőrzik a fényes és csillogó hatást hosszú éveken át. A szakemberek sokféle technikát és eljárást alkalmaznak a tervezés és a gyártás során, hogy a végtermék tökéletesen illeszkedjen az elvárásokhoz. Az ezüst nyakláncokat gyakran kombinálják más ékszerelemekkel, például medálokkal vagy fülbevalókkal, hogy harmonikus és összehangolt megjelenést érjenek el. Ezen kívül a nyakláncok széles körben elfogadott ajándékok, amelyeket különleges alkalmakkor, például születésnapokon, évfordulókon vagy karácsonykor adnak. Az ezüst nyakláncok időtlen darabok, amelyek hosszú távon is divatosak maradnak. Kiemelik a viselőjük szépségét, önbizalmát és stílusát, így tökéletes választás mindenkinek, aki szeretne egy kis csillogást és eleganciát vinni a mindennapjaiiba.

93termék
A Delfin és Szív köves ezüst nyaklánc, cikkszáma A4S45821, egy lenyűgöző ékszer, amely gyönyörű kiegészítő lehet a mindennapi öltözékekhez vagy akár különleges alkalmakra is.

Ez a nyaklánc kiváló minőségű ezüstből készült, amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz neki. Az ezüst anyag tökéletesen megőrzi ragyogását évekig, így ez az ékszer hosszú távon is meg fogja örvetni tulajdonosát.

A nyaklánc középpontjában egy delfin figura helyezkedik e...
Raktáron (1 db)
6 120 Ft
Az ikrek horoszkópos ezüst nyaklánc egy gyönyörű és különleges ékszer, amelyet minden ikrek csillagjegyű személy büszkén viselhet magán. Ez a nyaklánc tökéletes kiegészítője minden öltözéknek, legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalmi öltözetről.

A nyaklánc fő eleme egy elegáns ikrek csillagjegy medál, amelyet kézzel készítenek ezüstből. A medál tökéletesen ábrázolja az ikrek csillagjegyét, ahogy két ikertestvér képmása egymás mellett hel...
Raktáron (1 db)
6 300 Ft
A "LOVE" cédulán egy igazán különleges és jelentéssel bíró ezüst nyaklánc. Ez a csodálatos ékszer minden nő számára tökéletes választás lehet, akár ajándékot keresünk, akár saját magunkat szeretnénk meglepni egy emlékezetes alkalomra.

Ezt a nyakláncot kivételes gondossággal tervezték és készítették, hogy maximális minőséget és tartósságot biztosítson. Az ezüst alapanyagtól arányosan eltérő, kerekített formájú lapon egy gyönyörűen kidolgozott "LOVE" felirat található...
Raktáron (1 db)
5 760 Ft
A 45 cm szingapúr mintás 925 ezüst lánc egy elegáns és stílusos ékszer, amely bármely hölgy nyakát díszíti. Ez a lánc kézzel készült magas minőségű 925 ezüstből, amely tartósságot és egyedülálló megjelenést biztosít.

A lánc hossza 45 cm, ami univerzális méretnek számít, így könnyedén illeszkedik bármilyen nyak körül. Az ezüst színű lánc finom részletekkel van ellátva, ami a szingapúr mintázatnak köszönhetően extra csillogást ad a viselőjének. A minta aprólékos kid...
Raktáron (1 db)
4 410 Ft
Az aranyozott kerek medálos ezüst nyaklánc egy lenyűgöző darab, amely különleges ékszerkollekciók megkoronázására született. A kivételes dizájn és a magas minőségű anyagok páratlan kombinációját képviseli.

A nyaklánc középpontjában egy aranyozott kerek medálok helyezkedik el, amely a nőiesség és a stílus elegáns megtestesítője. A finoman kidolgozott részletek és a precíz megmunkálás kiemelik az ezüst ragyogását, míg az aranyozott felület extra fényt és eleganciát kölcs...
Raktáron (1 db)
15 210 Ft
Az aranyozott ló - ezüst nyaklánc lenyűgöző kiegészítő, amely biztosítja, hogy mindenki azonnal felfigyeljen rá. Az elegáns és stílusos kialakítása egyedülállóvá teszi, és kiváló minőségű anyagokból készült.

A nyaklánc központi eleme aranyozott ló medál, mely egy igazi szemet gyönyörködtető darab. A részletgazdag kidolgozás kiemeli a ló formáját és mozgását, így valóságszerűvé válik. Az aranyozás még inkább felruházza a medált luxussal és eleganciával, amely hozzáj...
Raktáron (1 db)
5 670 Ft
A Bak horoszkópos ezüst nyaklánc azoknak szól, akik azonosulnak a Bak csillagjegy jellemzőivel és szeretnék ezt stílusosan kifejezni. Az ezüst nyaklánc minőségi anyagból készült, amelynek elegáns és megkapó megjelenése van.

A nyaklánc három részből áll: az első részen található a Bak csillagjegy mélyen gravírozott jelképe, amely megragadja a néző tekintetét. Ez a szimbólum a csillagképben található geitő lábú kecskét ábrázolja, amely a Bak jelképe.

A...
Raktáron (1 db)
6 030 Ft
A Bika horoszkópos ezüst nyaklánc egy lenyűgöző és különleges ékszer, amely tökéletesen kifejezi a viselője személyiségét és stílusát. Ez a lenyűgöző ékszer az ezüst eleganciájával és a Bika csillagjegyének egyedi vonásával egyesül, és egy igazi stílus kijelentővé válik.

Az ezüst nyaklánc, amelyet a Bika csillagjegy ihletett, kifinomult és időtlen stílussal rendelkezik. Az ezüstszín varázslatosan csillog és ragyog, ami azonnal magára vonja a figyelmet. Az ék...
Raktáron (1 db)
6 210 Ft
A BILINCS - EZÜST NYAKLÁNC egy kivételesen elegáns és egyedi ékszer, amely tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra egyaránt. Ez az exkluzív nyaklánc egyedisége azonnal magával ragadja a figyelmet és a megjelenése teljes mértékben kifejezi egyéni stílusodat.

A nyaklánc anyaga kiváló minőségű, antiallergén ezüst, amely garantálja a tartósságot és az esztétikus megjelenést hosszú éveken keresztül. Az ezüst felső rétege finoman polírozott, í...
Raktáron (1 db)
7 470 Ft
A Csepp Fekete Köves Ezüst Nyaklánc egy elegáns és modern darab, amely ideális választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra is. Ez az exkluzív nyaklánc kiváló minőségű, 925-ös ezüstből készült, amely garantálja a tartósságot és hosszú élettartamot.

A nyaklánc fő attrakciója a gyönyörű, fekete színű csepp alakú köves dísz, amely ragyogást és eleganciát kölcsönöz a viselőjének. A központi, csillogó köves körül finom ezüst részletek találhatók, amely...
Raktáron (1 db)
4 950 Ft
Az ezüst nyaklánc csíkóhal medállal egy igazán lenyűgöző és különleges ékszer, amely minden női szív megdobbanását garantáltan felgyorsítja. Az ezüst nyaklánc tökéletes választás azok számára, akik szeretnének stílusosan kinézni és egyedi megjelenést kialakítani.

Az ezüst nyaklánc magas minőségű, finom ezüstből készült, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az ezüst anyag fényes és csillogó felülete a női bájt és eleganciát hangsúlyozza. Képz...
Raktáron (1 db)
5 760 Ft
Az ezüst (925) aranyozott nyaklánc LOVE egy lenyűgöző és stílusos ékszer, amely tökéletes kiegészítővé válik minden nő gardróbjában. Egy gyönyörű medál formájában mutatkozik be, mely szerelmeseknek kifejezett üzenetként szolgál.

A medál aranyozott ezüstből készült, amely elegáns, mégis mutatós megjelenést biztosít. Az aranyozott felület csillogó és álláspontot jelent, amely a viselőjének személyiségét kiemeli. A medált tizenkilenc hosszú és csillogóan ragyogó gyöngy ...
Raktáron (1 db)
7 560 Ft