Aviator óra GA8828

Aviator óra GA8828
Aviator óra GA8828
Aviator óra GA8828
Az Aviator GA8828 Aviator óra egy elegáns és stílusos férfi karóra, amely a pilóták és repülés szerelmeseinek tervezték. Ez a karóra valóban kiemelkedik a tömegből az egyedi zöld számlappal és a kifinomult kialakítással.

A GA8828 karóra megjelenése modern, mégis időtlen. Az elegáns számlap nemesacél hátlappal és ezüst színű karimával körülvett zöld színű. Az ezüst mutatók és az piros díszítések a zöld hátteren kiemelik az óra figyelemreméltó megjelenését. Az átlátszó zafírüveg bevonat rétegvédelmet biztosít a karórának, amely megakadályozza a karcokat a mindennapi viseléssel szemben.

Az óra tokja rozsdamentes acélból készült, és a zöld színséma folytatódik a tokon is. A karóra 44 mm átmérőjű, ami közepes méretűnek tekinthető, így a legtöbb csuklóméretre tökéletesen illik. Az óra szíjja kényelmesen illeszkedik a csuklóhoz, és rozsdamentes acélból készült.

Ez a karóra tökéletes választás a modern férfi számára, aki igényli az elegáns és stílusos megjelenést. Az Aviator GA8828 egy tökéletes kiegészítő azoknak a számára is, akik szeretnének kiemelkedni a tömegből, és megmutatni a saját stílusukat és egyediségüket.

Az Aviator GA8828 óra nem csak egy divatos kiegészítő, hanem funkcionális is. Az óra precíziós japán mozgással rendelkezik, amely pontos időtartást és megbízhatóságot garantál minden nap. Továbbá, az óra ellenáll a víznek, így akár úszás közben vagy zuhanyozás közben is viselhető.

Összességében az Aviator GA8828 Aviator óra minden olyan férfi számára tökéletes választás, aki szereti az elegáns és stílusos megjelenést, miközben nem szeretne lemondani a funkcionalitásról és a megbízhatóságról. Ez az óra lehetőséget ad arra, hogy összhangban legyen a stílusod, és kiemelkedj a tömegből.
Nincs raktáron
26 100 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 653 Ft
Részletek
Óra típusa Férfi karóra
Szerkezet típusa Quartz
Vízállóság 5 ATM
Funkció Kronográf, Dátumkijelzés
Tok átmérő 44 mm
Szíj szélesség 20 mm
Stílus Divat
Márka Aviator
Óraüveg Ásványi üveg
Óraszíj anyaga Bőr
Garancia 1 év
Adatok
Cikkszám
20234540